Big Fat Snake
Indlæser kort...

Koret skal synge kor på 3 sange til Big Fat Snakes koncert i Frederiksborg Centret. Koncerten er en støttekoncert, hvor overskuddet går til Hillerød Håndboldklub og Nordsjællands Håndbold.

Sangene vi skal synge kor på er “Someone like you”, “Animal” og “No peace like in heaven”.

Anders Blichfeldt kommer forbi 24. oktober og øver med os.

Tilmelding til koncerten

På dagen er der lydprøve ca. kl. 16:30 (vi mødes i forhallen senest 16:15) og vi får eget rum og gratis entré med armbånd. Koncerten starter 20:59 og vi skal på med på scenen i de sidste tre numre i første sæt. Så vi skal være klar allersenest 21:15 i det lokale vi får stillet til rådighed (9B).

Spisning på Café København efter lydprøven: Tilmelding til spisning

Herunder er pdf med teksterne (tekst til “Someone like you” kommer senere) og links til sangene på Spotify, Apple Music og Yousee Musik:

Big Fat Snake tekster

Spotify (“Someone like you” kommer senere):
AnimalNo peace like in heaven 

Apple Music:
Someone like youAnimal – No peace like in heaven

Yousee Musik:
Someone like youAnimalNo peace like in heaven

Dato/tid:
Dato(er) - 4. november 2016
16:15 - 23:00

Hvor:
Milnersvej 39, 3400 Hillerød

Påklædning:
Sort underdel - må gerne være med et råt twist, f.eks. læder og/eller noget med nitter eller andet bling - og en stærk ensfarvet rød, pink eller orange overdel. Hvis ikke man har en af de farver kan man være sort med et tørklæde, slips eller smykker i en af de tre farver


Hvis du vil have arrangementer fra den interne kalender findes der en beskrivelse her: Få kalenderen på din mobil eller tablet