Fælleskor ved åbning af “Royal Stage”
Kort utilgængelig

vi som kor / kormedlemmer blevet inviteret til at synge “We Will Rock You” i et stort fælleskor tirsdag den 7. januar 2020 kl. 19 i anledning af åbningen af “Royal Stage” (Arena Hillerød, FrederiksborgCentret).

Vi har meddelt tilbage, at vi gerne vil komme så mange af os, der kan.

Tilmelding

Her er en lidt flere oplysninger. Den oprindelige mail fra musikskolen ligger nederst.

——————-

Det er et stort arrangement med ca. 900 gæster og meget forskellig underholdning.

Indvielsen er fra 17-18.30.
Vores rolle bliver at være med til at synge ”we will rock you” sammen med nogle andre kor og med orkester-akkompagnement kl. 18.30, som afslutning på indvielsen.

Orkesteret spiller fra VIP-loungen bag publikum, mens korene skal stå midt på gulvet, Korsangerne mødes senest 18.15 i VIP loungen, hvorfra vi bliver ført ned bag et tæppe, som går op mens vi synger. NB: Det er en overraskelse for publikum. Der er lovet en superdygtig lydmand og godt teknisk udstyr.

Hvert kor har deres egen dresscode, så man kan se at flere kor deltager. Hillerød Rockkor er i sort og rød.

Vi kan hver især i rockkoret vælge at være med fra start af indvielsen kl 17, eller hvis man ikke kan nå det, da at komme lige før sangen senest kl. 18.15. Det er også muligt at blive til spisningen efter sangen. Lis undersøger på mandag til kor, hvor mange der er interesserede i at komme tidligt hhv at blive til spisning. VI skal give et cirka antal.

Der vil være generalprøve på kor-arrangementet mandag 6. januar kl. 18. Måske kan nogle af os medvirke lidt til det…inden vores egen koraften.

Eva og Lis arrangementsudvalget

——————-

Mail fra musikskoleleder Jesper Gude:

Kære kor

Jeg har snakket med Carsten Larsen, direktør for FrederiksborgCentret, om at slutte åbningsfesten for den nye ”Royal Stage” (Arena Hillerød) af med ”We will Rock You”.

Her leverer musikskolen band/kor og underholdning til receptionen, men det kunne være endnu mere festligt, hvis det blev et brag af et kor….måske et kæmpekor?????
Der er som sådan ingen økonomi forbundet med det, men en kæmpe oplevelse og måske god PR for os og korene?

Åbningen er tirsdag d. 07. januar kl. 19

Kunne I tænke jer at være med?

Med venlig musikhilsen
Jesper Gude
Musikskoleleder

Dato/tid:
Dato(er) - 7. januar 2020
19:00 - 22:00

Hvor:
milnersvej 39, 3400 Hillerød

Dresscode:
Sort og rød.


Hvis du vil have arrangementer fra den interne kalender findes der en beskrivelse her: Få kalenderen på din mobil eller tablet