Korweekend 2019
Indlæser kort...

Hvor?
Lille Katrinedal, Asserbohusvej 8, 3300 Frederiksværk

Hvornår?
Korweekenden starter fredag den 27. september ca. kl. 17.00 (men der kommer nærmere besked om præcis hvornår huset åbnes på et senere tidspunkt).

Korweekenden slutter søndag den 29. september ca. kl. 14.00.

Hvordan skal jeg tilmelde mig?
Tilmeldingen foregår ved, at man køber to billetter til korweekenden, en adgangsbillet, som koster penge, og en “hjælpebillet”, som er gratis. Du følger dette link:  

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/lohmmv41kw

Du lægger de relevante billetter i indkøbskurven, går til betaling og betaler med dit dankort. Hvis du mod forventning ikke har mulighed for dette, ringer du til Hans Henriksen på 40 41 86 22.

Billettyper
Der er billetter for hele weekenden, lørdag med og uden middag og søndag.

Som bekendt er fredagen, for egen regning og risiko, og der er ikke noget officielt program. Arrangørerne vil imidlertid gerne vide, hvor mange der ankommer allerede fredag. Der findes billetter med og uden fredagen, alene med det formål at vide, hvor mange der ankommer fredag. 

Hjælpebilletter
Der er behov for hjælp til mange forskellige formål, men der er ikke ubegrænset tilmelding på hver opgave. Det fremgår derfor af oversigten, hvor mange hjælpebilletter der kan “købes” i hver kategori. Hvis man vil have maksimal indflydelse på, hvilke opgaver man skal hjælpe med på weekenden, gælder det derfor om at være hurtig. Udækkede opgaver vil efterfølgende blive fordelt af weekendudvalget. 

Hvornår skal jeg købe billetter?
Billetsalget lukker søndag den 22. september. Mandag oplyses hvem der er i de forskellige hjælpegrupper, så der vil være tid til indkøb forud for weekenden. 

Praktisk
Husk sovepose eller dyne + lagen, toiletting, kormappe og drikkevarer. Der er kaffe og te samt juice til morgenmaden. Vil du have andre drikkevarer, så skal de medbringes.

Husk et håndklæde til badeværelset og et viskestykke til køkkenet.

Vi har i år forlænget weekenden en smule, da vi de andre år har oplevet, at rigtig mange kormedlemmer går meget tidligt søndag og der derved bliver mandefald omkring det tidspunkt, hvor vi rydder op. Det er ærgerligt, og hårdt for de der er tilbage. Hvis så mange som muligt bliver til klokken 14, så kan vi sagtens komme tidligt afsted og nå at få lidt søndag eftermiddag derhjemme. 

Mvh Weekendudvalget

Dato/tid:
Dato(er) - 27. september 2019
hele dagen

Hvor:
Asserbohusvej 8, 3300 Frederiksværk


Hvis du vil have arrangementer fra den interne kalender findes der en beskrivelse her: Få kalenderen på din mobil eller tablet