Her vil du kunne se og høre lidt klip fra vores koncerter. Musikken på denne hjemmeside er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og Gramex gennem vores medlemsskab af Kor72.

Fra Ladies’ Night 2023 (Slotsbio) – It’s raining men af Weather Girls
Fra Ladies’ Night 2023 – Nothing breaks like a heart af Miley Cyrus og Mark Ronson
Fra Ladies’ Night 2023 – Rehab af Amy Winehouse
Fra Ladies’ Night 2023 – You’re still the one af Shania Twain
Sommerafslutning på Hillerød Campingplads, juni 2022.
Julehilsen fra Hillerød Rockkor – “Let love be love”.
En julehilsen fra Hillerød Rockkor – “Rudolf med den røde tud”.
Endnu et rock-medley corona-style.
Det er skønt at koret kan synge sammen igen, men vi har lige endnu et bevis på at vores kor ikke har været gået helt i dvale i Corona pausen. Sangglæden kan ingen pandemi tage fra os. Her er endnu et lille medley af nogle af numrene fra vores “Rockens Historie” koncert i februar.
Selv om landet er på vej til at åbne sig mere og mere, er korsang stadig ikke muligt og det er vi ret kede af i Hillerød Rockkor. Derfor har vi fundet den dystre tone frem i vores nye projekt. Det synes vi Radiohead passede godt til og da vi har deres “Talk show host” med i “Rockens Historie”, har vi lavet “Corona Host” som et udtryk for hvordan vi har det for tiden.
Medley fra “Rockens Historie” i 2020.
“Poker Face” af Lady Gaga fra vores koncert “Rockens Historie” i 2020.
“Space Oddity” af David Bowie fra vores julekoncert i 2018.
“Marilyn” af Patrick Dorgan fra vores julekoncert i 2018.
“All day and all of the night” af Kinks fra vores julekoncert i 2018.
Vi var med, da Big Fat Snake gav deres sidste koncert i Frederiksborg Centret på J-dag, 2. november 2018.
Anne havde fortalt sin kommende mand Lars, at hendes kor ville synge til deres bryllup i Frederiksborg Slotskirke 16. september 2017. Men både han og gæsterne blev nok lidt overraskede, da hun stillede sig på sin sædvanlige plads i koret og sang med. Og med sin flotte hvide brudekjole passede hun fint til dresscoden for resten af koret 😉
Vores yngste kormedlem stod forrest og sang Adeles “Rolling in the deep”, da Hillerød Rockkor gav koncert på Torvet i Hillerød 18. juni 2017.
“Animal” med Big Fat Snake. 60 medlemmer af Hillerød Rockkor var med Big Fat Snake på scenen i Frederiksborg Centret, da de gav koncert 6. november 2015.
“No peace like in heaven” med Big Fat Snake. 60 medlemmer af Hillerød Rockkor var med Big Fat Snake på scenen i Frederiksborg Centret, da de gav koncert 6. november 2015.